Tuesday, 13 August 2013

Sewa Dress Merah Untuk Dinner

Hye!!

Ada sesiapa yang nak sewa dress merah tak?
Ok saya ada menyediakan perkhidmatan menyewa dress dengan harga RM50 SAHAJA!
Sesiapa yang berminat atau ingin bertanya boleh contact saya ye 0197740043 (tasya)

Syarat-syarat menyewa:

1) Deposit RM50 + sewa RM50 = RM100
2) Deposit akan dikembalikan sekiranya dress dalam berkeadaan baik dan tidak hilang
3) Dress hendaklah bersih sebelum dipulangkan.


Ini gambar dress merah.

Dress merah yang saya pakai time dinner di Hotel Royal Chulan






Wednesday, 8 August 2012


Hari ini genap dua tahun kami mengenali antara satu sama lain. Walaupun banyak halangan dan rintangan alhamdulillah hubungan kami masih dalam keadaan baik. Bersyukur kerana dipertemukan dengan dia walaupun masa yang tak begitu sesuai tapi mungkin semua ini ada hikmahnye. Apa yang kami boleh buat hanya mendoakan semoga hubungan kami berkekalan. Andai kami ada jodoh insyaAllah dengan izin allah kami akan bersama. Amin..tengs to en.zaf sebab masih dengan saya sehingga hari ini. ILU so much ;)

Wednesday, 27 June 2012

Air Papan Mersing

Baru-baru ni aku n family pegi bercuti dekat air papan mersing. Lame dah aku tak pergi pantai2 ni. Sampai je sane first sekali memang kena amik gambar la kan. Wajib! hehe..actually pergi sana pun sebab ada family day kalau pergi saje2 tak kot...Tak silap aku 15 keluarga kot yang pergi..ke 11..lebih kurang macam tula. gerak ramai2 dari parit sulong. memang syiok...=)

Sebelum gerak
me n syira
sara pun nak lompat gak
sebelah petang..

bapak den pun join sekali =.=
Sebelah malam...

dinner makan ulam je..tuuu..
Second day
oren sedunia ^^
kata syira style aku mcm nak amik gamba pasport..ggrrr ~

join sukan jugak..haha
dapat no 3 je..ok la tu kan ;)
Time sukan la aku rasa kelakar sangat2..lagi2 acara tarik upih. yang kelakarnye dok tengok gelagat mak ayah kite kan. macam2 aksi ada =.=' Gambarnye tak berkesempatan nak uplod. so setakat apa yang ada je la..

Last..before balik sempat jugakla singgah beli keropok lekor..


Bulan 10 ni ada lagi family day. wee..harap2 dapat join le =))