Tuesday, 14 June 2011

Bile Nak Berakhir

haih ! bile...bile...bile...mesti korang nak taukan ape nye la yang aku nak sangat tamatkan. korang tau ape itu PIMPLE ? uish mestila taukan femes kot name tu..kalau buat page "like" untuk PIMPLE maybe ramai kot yang mengLIKE nye...HAHAHA...kawan-kawan kat luar sane yang maybe ade mengalami masalah ni mesti pening nak memikirkan macam mane nak selesaikan masalah ni kan. macam tu jugakla aku...aku rase kalau aku buat kire2 pasal belanjawan yang dah aku keluarkan untuk merawat kulit muke aku yang sangat kasihan ni adelah lebih dari 1K...entah2 lebih...terkejut ke ? tulah hakikatnye...^___^

Macam-macam aku dah try sampaikan satu tahap aku dah give up dan malas nak pakai pape...nak make up pun aku dah tak de mud..nak make up apenye kalau kulit sensitif..sob sob sob..ape kan daye...sabar jela. hah...sabar ?? adoi nak bersabar bape lame lagi ni dah sengsara hampir 4 tahun...btw time sekolah tak de la macam ni since balik dari plkn kulit terus jadi teruk. orang katela besela hormon tu nanti2 hilangla..bilenye ??? 

Sakit mate memandang, sakit hati menahan, sakit telinga mendengar dan segalanye la sakit...tau tak sakit ? ok sory emo sekejap. before ni aku dah agak selesa sikit sebab kulit aku dah beransur pulih. aku pegi hospital amik ubat but bile aku nak continue balik ubat tu doktor tu tak bagi ! katenya tak boleh pakai ! heh...6 bulan aku pakai dan kulit aku semakin hari semakin ok tetibe cakap "UBAT TU TAK BOLEH SAPU DEKAT MUKE" ok so kene tukar ubat n lepas tu ape jadi dah kat muke aku ? kembali kepada asal ! terima kasih =(

sekarang ni aku tengah try buat rawatan...rawatan ape ? elok je aku bagitau la...kang aku cite gebang2 tapi hasil tetap same dah menghampekan korang..kalau korang pun hampe inikan aku lagi la...^^" hopefully okla..kalau tak ok gak memang aku namekan pimple tu as GANGSTER PIMPLE !


No comments:

Post a Comment