Tuesday, 21 June 2011

Celcom : Hello Money

hey ! hey ! hey ! sape pengguna celcom cepat kembangkan hidung. hehe..ok2..actualy aku nak cerita ni ha pasal contest yang dianjurkan oleh celcom. hadiahnye agak lumayan menang RM50,000 hanye dengan membuat panggilan. Wow ! korang tak excited ke nak mencube nasib ? aku dah terlepas untuk 2 minggu...rugi2..bile aku ternampak contest ni rase begitu teruja plak nak mencuba nasib...kenapa teruja ? sebab before ni aku pernah mendapat RM10,000 dengan hanye menopup RM30...betul ke ? benda tu tahun lepas yang celcom ade buat pengguna celcome hanye topup RM30 dah boleh menang RM10,000. Btw aku tak tau pun ade contest macam tu dan nasib aku agak baik aku baru je beli no celcom tu and than tak pernah2 topup RM30 sekali bile topup no aku terkena plak kan. rezeki...rezeki..rezeki..tapi kalau cite macam ni korang2 bukan nak pecaye pun sebab nak tunjukkan bukti pun tak de. yang tau hanye orang sekeliling aku, orang celcome dan orang bank =)

Yang aku bertambah hairan sebabnye senang gile nak dapat duit tu. selalunye kalau dah terpilih tu mestilah kene jawab macam-macam soalan macam contest ni tapi yang dulu tu memang tak de. senang kan ? mule-mule memang tak pecaya dan menganggapkan itu satu penipuan dan aku terus je delete mesej dari celcom. Keesokkannye harinye aku dapat panggilan dari celcom mengatakan yang aku dah menang ! Hahaha..tergelak aku kene tipu bulat2..tapi dalam hati tu memang dah nak menjerit macam tak pecaya. macam-macam aku buat untuk mintak kepastian and last sekali ia memanglah BENAR ! hepy gile sampai tak ingat dunia...saye dah jadi ribuan dalam sekelip mate...bukan jutawan yek ^____^

Marila kite same-same mencuba nasib...tak salah kan...aku yang hampir 2 bulan tak topup ni pun dah tak sabar nak menopup...lepas ni kepada kawan2 yang aku jarang call pun aku akan call..hahaha...saye nak menang...saye nak menang...WeeeeEEeee =))



General Terms and Conditions
   
1. This Promotion shall only be applicable to selected potential & existing Celcom’s customer (“Customers”) who activate prepaid XPAX, SOX, UOX, Celcom Blue & Celcom Sukses within the Promotion Period. However, this Promotion shall not be applicable to other MVNO, Prepaid Broadband and Celcom Employee Lines (CEP).
   
2. Customer are require to make minimum of 5 domestic calls in a day for 1 chance to win Cash Money of RM50,000.
   
3. System will monitor customer transaction for 7 days from Monday – Sunday (on weekly basis) as per below date:
Week 1 (6 – 12 June 2011)
Week 2 (13 – 19 June 2011)
Week 3 (20 – 26 June 2011)
Week 4 (27 – 3 July 2011)
   
4. System will draw & select 10 potential winners for the Cash Money (on weekly basis).
   
5. Celcom will call the potential winner and asked simple question. 1st winner who answer the question correctly will be the winner of Cash Money for that particular week.
   
6. There will be total of 4 winners of RM50,000 (in weekly basis) for the promotion.
   
7. Winners are required to fax in or email the copy of account passbook & IC or Passport for payment purposes.
   
8. Winners are required to submit all documents within 30 days upon receiving calls from Celcom. Failure to do so, the prize shall be null or void.
   
9. All decisions made by Celcom are final and no correspondence shall be entertained.
   
10. Celcom reserves the right to amend and omit and/or vary any of the terms and conditions of this Promotion without prior notice to the Customer herein stated and the Customer shall be bound to observe, perform and comply with the terms and conditions herein and any amendments thereof.
   
11. Celcom’s decisions in any matter in relation to the Promotion shall be final and conclusive. Any request for appeal and review shall not be entertained.
   
12. Celcom shall not be liable for any claims by the Customer or third-party claims or loses of any nature, including but not limited to, lost of profits, punitive, indirect, special, incidental, or consequential damages or for other damages and any related claims of any nature, including direct, indirect, third party, consequential or other damages resulting from or in connection with this Promotion.
   
13. Celcom shall not be responsible or liable for any claims of loss or damage to property or any personal injury or loss of life resulting from or in connection with this Promotion.
   
14. Each and every reward offered under this promotion is not transferable. Celcom reserves the right to substitute and replace the reward offered with another reward of equal value or higher value as Celcom deems fit.
   
15. Celcom reserves the sole and absolute right to withdraw, amend and/or alter any part or the whole terms and conditions in relation to this Promotion at any time without giving any prior notice to the Customer and the Customer agree to be bound by those changes.
   
16. The Customer acknowledges and agrees that Celcom reserves the rights to disqualify any participant if the Customer is in breach of its obligations or any terms and conditions of this Promotion. Notwithstanding the above, Celcom reserves the right to reject any participation or the Customer at its sole and absolute discretion without having to assign any reasons whatsoever.
   
17. Celcom does not take any responsibility in the case of an event that may prevent the Customer from participating in the Promotion, as a result of certain technical restrictions or other limitations specific or force majeure which include but not limited to regulatory events, government directive, act of God etc.
   
18. Celcom reserves the right, at its absolute discretion, and the Customer agrees that Celcom may use the names, photographs, voice or video recordings and entries of the Customer without first obtaining any consent nor making any payment whatsoever.
   
19. All photographs, personal information and names submitted in the Promotion, service marks, trade names, trademarks are the property of Celcom.

2 comments:

  1. tak guna celcom, gune tune talk je.,
    boleh join tak rasanya?
    hahahaha.. XD

    ReplyDelete
  2. huahuahua..tune talk yek. rase2 boleh ke? nak lagi kepastian cal je pihak celcom ^^"

    ReplyDelete