Thursday, 23 June 2011

F.R.U.S.T

Bile nak bukak cite pasal frust ni aku tak maksudkan frust dalam percintaan...tak..tak..jauh sekali. Aku frust sebabnya tak dapat nak beli baju fesyen-fesyen ni. alaaa..macam kebaya dah siap ke..kurung moden yang cantik-cantik macam korang tengok kat butik-butik tu kan. Setau aku baru 2 kali aku beli baju yang ready made. sekejap je pakai lepas tu aku simpan buat perhiasan. nak tau kenapa ? sebabnye asal aku sarung je kat badan mesti tang tangan aku singkat. badan dah ok tapi tang tangan mengecewakan. bile amik yang ok dengan tangan tang badan plak K.O...Haih ~ dah macam baju pinjam..GrrRR...

Nak tempah boleh je tapi bile dah nak dekat raye ni mane ade orang nak amik tempah =( aku ingatkan raye lame lagi so aku pun malas nak amik kisah...Btw bulan 7 ni kazen aku kawin so baru berangan-angan nak melaram pakai baju macam ala-ala selebriti..Huahuahua...macam aku plak yang nak kawin. tak dela cume excited je =D tak pe ade mase lagi untuk aku cari baju kalau tak de gak nampaknye pakai jela ape yang ade. jangan tak pakai baju suda ^___^"

No comments:

Post a Comment