Tuesday, 14 June 2011

Laptop Oh Laptop

Bile mengeluh je pasal laptop bukan bermaksud nak mintak baru ....*__* tapi hakikatnye juz nak meluahkan je isi hati ni. HAHAHA...yeke ?? ke ade udang disebalik batu nih ? eh betul ape bukan aku je sorang yang rase macam naek hangin satu badan bile on9 gune laptop aku nih ... sume-sume yang dah pernah try gune pun asyik mengeluh =D kan-kan...memang lembabkan ? nak buat macam mane usia laptop aku ni pun dah macam nak kene gali lubang...tapi apekan daye selagi KAU tak padam buat selama2 nya selagi tula aku gune KAU dengan sabar. jangan aku pulak yang masuk dalam lubang akibat ketekanan ^_^" 

Besar jugak keinginan aku nak cari pengganti KAU...siap dah list kan dah nak warna ape nak brand ape..tapi KAU faham2 la kat dunia ni kadang-kadang ape yang kite nak tula selalunye tak dapat kalau dapat pun takkan memenuhi keinginan kite seratus peratus. pada aku kalau dapat pun dah kire ok dari langsung tak dapatkan...

Eh KAU nak tengok ke sape pengganti KAU pada masa akan datang...KihKihKih =)) calon-calonnye adelah...jeng..jeng..jeng...


Tempat pertama (dari dulu lagi nak) :




Tempat kedua :




Last sekali :






Sekarang ni aku x kesah dah mane2 pun boleh...yang penting MERAH ! penting ke kaler tu ? yele memang la tak penting orang cakap kualiti lagi penting harap cantik tapi tak memuaskan hati tak boleh gak. betul-betul....dapat acer ok gak..eh lupe hargenya kene tengok gak...beli mahal-mahal pun jangka hayatnye tak lame pembaziran laen la kalau beli rumah..hehe..sampai mati pun still ok lagi ^____^ tak pela kite tengok jela nanti mane yang dapat. ( tapi perasaan kuat mengatakan takkan dapat punye ape yg kite nak ) HAHAHA..

No comments:

Post a Comment