Monday, 4 July 2011

Menu Tengah Malam =)

Macam mane la kan time2 cuti ni badan tak naek...bile tengah malam je perut mule meragam..bukan sebab sakit perut tapi berbunyi-bunyi lapar ^__^"  bile jadi macam tu mule la dah jadi macam ape tercari-cari makanan kat dapur..selalu lapar je aku bedal megi tapi malam ni megi tak de ! adussss...aku dah la lapar tahap gaban bukannye tak makan sebelum ni tapi entah tibe je tengah malam memang automatik lapa..hehe..

Last-last dah tak tau nak melantak ape aku pun bercadang nak masak bubur nasi ! kihkihkih...masak bubur ? iye..ingat aku tak reti ke nak memasak ni ^____^  Senang je tak payah nak beria-ria..bukan nak masuk pertandingan memasak pun or bagi mak mentua makan ni diri sendiri yang nak makan..=DD Hahaha...campak tu campak ni siappppppp !

Bubur anak dara =D

Tarraaaaaaaaa ! hehehe..bubur simple je aku buat. kan dah cakap untuk aku makan je. yang wane hitam tu bukan lalat or kumbang tau ^_____^ tak dela teruk sangat aku ni sampaikan nak masak lalat sekali kot. tu lada hitam saje tak tumbuk lumat-lumat...baru seni..ade gaye tak ? Huahuahua...tengok macam tak sedap jekan..haih..korang ni jangan cakap macam tu walaupun tak de seri or tak menyelerakan tapi ade orang tu siap tunjuk gud lagi tau..ni haaa...

sedapppppppppp !

fuh...adik aku ni saje nak buat aku kembang...ade die cakap sedap..Hahaha..."ayonn..dap la "  iye..memang tau sedap ^__^" haa..kan dah cakap sedap..tula tak nak caye...walaupun pada aku adeh ape aku masak ni tapi kire ok la makan-makan tak mati pun =)) ingat adik aku tu tipu ke...nak bukti lagi ? meh-meh sini aku tunjuk...kihkih..

Sedap hingga menjilat mangkuk =D
Sob..sob..sob...terharu makan sampai macam tu sekali. Hahaha...kan dah cakap dari tadi memang sedap..habis tau..ye kot sedap ke die takut kene balun dengan aku tu terpakse jugak makan..hehe...kesiannnn =) bubur nasi ciptaan aku ni agak laku la jugak..ok ape dari tak laku langsungkan...masing-masing dah kenyang ape lagi tarik selimut dan krooohhh...kroohhh...gud nite semua *___*

No comments:

Post a Comment