Sunday, 17 July 2011

Perkahwinan (Pihak Lelaki)

Holaaaa...ok minggu lepas berlangsungnye perkahwinan antara along fadli dan kak aimi di bangi..so semalam di rumah pihak lelaki plak di negeri sembilan. sangat meriah dan kali ni temanye pink kaler ^__^ baju kami sedondon dah macam nak nasyid plak. hehe..2 minggu aku stay kat negeri sembilan and sampaikan ade orang salah sangka ingatkan aku pengantin perempuan ^_^" mane taknye inai penuh kat tangan kot...Hahaha..


Bukan aku je yang berinai..majoriti semua tau ^^

Tugas aku menyambut tetamu dan bagi gula-gula kat bebudak yang datang...nak bagi gula-gula tu aku tak heran sangat yang bab nak menyambut tetamu tetibe aku ni jadi pemalu plak..padahal orang bukan kenal aku pun. tapi entahla...seb bek ade kazen-kazen aku yang laen membantu..dalam sebok-sebok orang buat keje aku and adik aku sempat lagi terkinja-kinja kononnye nak amik gambar terbang2 ^____^ memang dalam kamera penuh gambar kami jela...testing punye testing jadila jugak..=)



Hitam pink..cantik jugak kalernye..i like =) 




nasyid lelaki =)
Nasyid perempuan =)


selesai je majlis saje gedik-gedik amik gambar..bile lagi nak melaram atas pelamin kan..hehe






Sorang je kumbang yang sporting..hehe..




Banyak lagi gambar tapi tak terlarat nak uplod...dalam fb aku malas dah nak menguplod..setakat kat belog ni nak cuci2 mate boleh la..hehe..ok la mud nak membebel panjang-panjang tak de la. sory..next time aku karang panjang2 yek..BYE !

2 comments: