Tuesday, 19 July 2011

Wonderland or A Famosa

Semalam dah berpakat nak pegi mandi manda dekat tempat yang aku pernah cerita ni...Masing-masing dah bersemangat. Sampai-sampai je macam agak pelik sebab tak ramai orang..tapi rileks lagi. tergerak hati nak masuk kedai yang jual-jual baju renang tu...and ade la sorang mamat ni cakap hari ni tutup..tutup ? masih tak dapat tangkap..kiteorang fikir owh kedai ni tutup lagi..siap tanye bukak pukul bape...rupe-rupenye pekerja tu maksud kan hari isnin wonderland ni tutup..^__^" LORHH...bengang gile..tula selama ni kalau pegi tak dela nak survey dulu hari ape yang tutup..malunye tak terkata sebab bukan maen excited snap pic kat pintu gerbangnye...hahaha..




last-last kiteorang bercadang mandi kat A Famosa...xpela xde rezeki nak mandi kat wonderland...huhu..naseb baek la tak jauh sangat..







Tugas aku kali ni snap gambar dieorang ajela..aku tak mandi..pencen untuk sementara waktu..haha..so khidmat aku diperlukan la..ape je aksi aku snap...^__^


Mengalahkan anak ^_^"
Jeles..nak jugak..^^

Berenang sane berenang sini dalam pukul 2 lebih kiteorang pun nak gerak balik..sebelum balik sempat jugak bergambar =)






Bile dah ke melaka ni wajib kene singgah kat dataran pahlawan. saje suke-suke cuci mate...dah singgah tu kalau tak shopping sangat at least ade gak la beli satu barang kat sane walaupun kat batu pahat ade.. ^___^"





No comments:

Post a Comment