Saturday, 6 August 2011

Juadah Berbuka Puasa

Assalamualaikum...hari ni masuk hari ke 6 kite berpuasa. wah..sekejap je dah seminggu kan..tadi korang-korang berbuka ape yek ?? hari ni aku berbukakan lontong goreng..pehh..sedap tau. tau tak lontong goreng tu ape ? mesti tau kan. tetibe hari ni teragak plak nak makan lontong goreng so order je la dekat my mum. hehe..bukan saye yang masak..=DD 


Lontong goreng ni lebih kurang macam nak masak mee goreng je..senang...^__^ hehe..cakap memang senang tapi suruh masak menggigil kepala lutut..nervos wooo..haha..alasan !!! tadi time sebelum berbuka tengok lontong goreng tu pehh terliur wey...baunye bukan maen lagi..^^" hehe...sape-sape nak makan lontong goreng my mum so raye ni jemputla datang rumah yek..=))


Nyum..nyum..sehingga menjilat sudu =))


6 comments:

  1. Salam kenal , singgah dan follow sini jemput ke belog saya..

    ReplyDelete
  2. waa..sedap nak suruh mak masak pasni... :D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. sedp..jom lah follow blog saya..klu sudi...

    ReplyDelete
  5. wahh lontong goreng pun ada. 1st time dgr :)

    ReplyDelete