Tuesday, 16 August 2011

Kedudukan

Ehemmm..tak tau la nak update ape hari ni. Tetibe terasa macam tak sedap hati. Entah macam-macam fikir dah macam banyak tanggungan plak. Bile bosan-bosan ni memang banyak la angan-angankan. Berangan tu la berangan nila..fikir tula fikir nila..haih yang penting ape yang aku fikir bukan benda yang menyenangkan hati ^^"


Terdetik dekat hati ni masihkah aku ditempat pertama ? ke dah jatuh ditangga ke 10 ? ke dah tak de tangga ? hehehe..ape merepek ni..kalau dah tak de tangga so aku dah fahamla kan..kalau still ade tangga alhamdulillah..ape-ape pun kene terima seadanye walaupun pahit =)
Cantiknyeeeeeeeee..tangga ni ^____^
Okie la...mau buat kuih raye..daaa..



5 comments:

  1. saye dah bace....cantik tangga tu ..hihihi

    ReplyDelete
  2. bole jatuh tangga prtama klau reti buat kuih raya

    ReplyDelete
  3. i love kampungku : memang cantik tangga tu sebab tu letak dlm blog =D

    ReplyDelete
  4. akiboron nuarism : haha..tau xpe..

    ReplyDelete
  5. Awak ttp di tangga pertama di hati saye...maafkan saya..sob..sob..

    ReplyDelete