Friday, 5 August 2011

Part 2 : Bile Nak Berakhir

Sape ade bace entry aku yang ni "Bile Nak Berakhir".. Ok dalam entry tu aku ade ceritakan pasal masalah kulit muke aku kan..and aku pun ade cakap kalau dah ok aku akan cerita kan kat korangkan..alhamdulillah 2 bulan dah berlalu kulit muke aku semakin hari semakin sembuh. jerawat-jerawat degil yang selalu je membangun kat muke aku ni semakin berkurangan..nak kate pulih sepenuhnye dan licin tanpe ade sebarang parut tu memang tak la tapi lagi bertambah baek dari sebelumnye..syukur..kalau tumbuh pun takla macam dulu masing-masing tak sabar nak keluar cuma kali ni mereka macam segan-segan nak keluar ^^ aku pun ade sebut rawatan kan..ok memang ade buat rawatan muke tapi yang penting bukan New York Skin Solution la..Kalau mampu pun sekali treatment je..hehe..nak folow sampai sembuh tak mampu den ^_^" 

So far so gud la aku gune produk sekarang ni..jerawat mule mengecut cume parut-parut jerawat tu still ade..Disamping tu aku ade jugak makan untuk dalaman. kirenya dalaman dan luaran la aku amalkan sekarang ni..walaupun dah agak ok macam aku cakap tadi tak la licin tak la perfect macam artis2 kat luar sane tu cume penderitaan tu dah tak de la =)) Tak rase sakit hati, tak rase sakit mate melihat...

Dari tadi dok membebelkan tapi tak bagi tau jugak kan apela rawatan and makanan dalaman yang aku amalkan tu. hehe..sory2..entry kali ni juz nak bercerita dulu..nex week aku uplod gambar sebelum and selepas gune produk yang aku pakai sekarang ni and apela makanan dalaman tu yek..=) byee..







2 comments:

  1. saye dulu time skolah pakai oxy cover.. skg da xde jual lak.. ssh nak jumpe kat kedai..

    ReplyDelete
  2. actually kulit sye sensitif sejak balik dari plkn =( yela plkn kan berjemur. so sekarang ni stay dgn 1 produk x mau tukar2 =) penah try brand oxy tp tak jln. hehe

    ReplyDelete