Tuesday, 2 August 2011

si "DIA"

Hye..selamat berbuke puasa..makan ape je tadi ? mesti macam-macam kan. tula kalau dah ke bazar tu rase macam-macam nak beli. itu nak ini nak...tapi bile dah berbuka tak terhabis plak..."membazir is amalan setan" .aku macam bese la satu jenis makanan je beli bukan ape bazar ramadhan kat parit sulung ni bukan maen ramai orangnye...tak boleh nak usha2 makanan. orang lagi ramai dari makanan tau tak..^_^" 


okey..actually aku nak bagitau yang pasal WISHLIST aku tu..salah satu dari whislist aku dah tertunai. walaupun pada permulaannye hati aku terpaut kat 'die' tapi nak buat macam mane dah bukan jodoh aku dengan 'die' . so terpaske la aku membuka hati aku ni untuk menerima yang laen..hehe..jiwang plak...ok2 aku nak tunjukla ni...


-------------------------------------------
------------------------------------
------------------------------
--------------------
-----------
-----
---

---
-----
----------
----------------------
------------------------------
-----------------------------------
-----------------
-------------
-------------------------
----------------
----------------------------------------------------------------
------
-

























----------------------------------
-----------
-------
----
-----------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------
-------------------------
----------------------------------------------------
-----------------------------------------
-------------------------







ok penat dah..






walaupun bukan di tempat yang pertama tapi tak pela janji merah...WeeeEeeee !!! i like =)) Sampai mati aku sayang same kau sebab kau memenuhi citarasa aku...tak pandang laen dah..dun wory yek =))

4 comments:

  1. wahh..ni keluaran baru punya ke?? sy nak merah jugak tp tp tp waktu itu warna merah tak ada lagi n terpaksa la ambil warna brown (satu2nya colour yg ada waktu itu..sobss)

    ReplyDelete
  2. yep..keluaran baru. alala..siannye..hehe..xpe next time boleh beli wane merah =D

    ReplyDelete