Monday, 26 September 2011

saya nak !

Bile kate suke sesangat so memang kalau nampak terpikat aje..aduhh...ade yang dah bace tak entry ni tak..kat situ aku ade cite sama ada nak beli wallet or kamera..kamera tu memang confirm la nak beli cume wallet ni masih dalam dilema...


tadi baru je dok stalker kat satu fb ni yang jual wallet brand fossil..aduh nampak dah yang the latest punye..MERAH weyy..gatai je tangan aku nak membelinye...ikutkan hati mau je aku order skang tapi2..harganye cantik sangat =DD huish..kene tahan sikit nafsu ni...banyak lagi yang nak didahulukan..tunggula semua dah settle baru la kite memborong yek ^__^"

merah mak jah gitu =DD

Sunday, 25 September 2011

Kelaparan

hye..hye..hye...ape punye tajuk daaa entry kali ni...KELAPARAN ? nak taip pun rase macam kelakar... hoho...tak tau dah nak gelarkan perut ape ni. makan x makan same je..haaa...jangan nak cakap aku x baca bismillah ea..aku cepuk kang...


Paling lemah sekali time weekend ni..memandangkan rumah agak jauh dari kedai so niat nak makan tengahari tu terpakse dibantutkan...haa...nak cakap tak reti masak la tu..eh2..reti tau bukan x nak masak tapi dapur tak de lagi...=D ala setakat masak nak kenyangkan perut tu boleh aje. x de hal...tapi nak masak sesedap chef terkenal tu belom lagi kot ^__^"
time ni tengah makan subway..kalau la subway sebelah rumah kan =_="

Friday, 23 September 2011

Sehari dalam setahun

Kadang-kadang tu pernah jugak terfikir sempat ke tidak kalau kite nak meraikan hari2 yang hanya satu hari dalam setahun..contoh macam hari kemerdekaan 31 ogos, hari malaysia 16 sept and banyak lagila...


cume tahun ni saye harapkan hari jadi saye 21 sept hari sangat istimewa untuk tahun ni sebab kite tak tau lagi boleh ke kite raikan lagi 21 sept akan datang...harapan tinggi nak tengok si'dia' will be the first to wish my besday like last year..but this year harapan tinggal harapan...tunggu n tunggu...tapi ternyata dah 'dia' bukan yang pertama..


sedih memang sedih tapi its ok...masa pun tak boleh diputarkan balik...past is past...word 'sory' membuat saye kembali ceria cume serpihan terkilan tu masih ade dalam hati...ape yang penting 'syukur'. ok la ade dari tak de langsung...kan..kan.. =)) 






P/S : pape pun tengs so much kepada 'dia'  ^^





Wednesday, 21 September 2011

H.E.P.Y.B.E.S.D.A.Y.T.O.M.E =)

HePy BeSdAy tO mE...
sElaMat HarI jAdi...
hEpY bEsDaY to NATASYA
SeLaMat HarI Jadi....^____^

besday gurl ^_^
Holaaa...hehe..hye..hari ni besday aku yang ke 22 tahun...ish2..besar dah yek =) first sekali aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua kawan-kawan aku yang dah memberi segala ucapannye tak kire la pendek or panjang ^__^  

dalam banyak2 wish yang aku dapat ade 2 wish yang aku anggap special sikit..hehe..yela kire laen dari yang laen la kan...first dari Naem..kawan sekolej dulu ^^

haha..kan2...maybe kebetulan die ade pic ni ^__^


second plak...fren dari facebook...kenal dari facebook la kirenye...

hehe...siap doakan murah rezeki boleh beli myvi ni  =D
wish kawan-kawan yang laen bukan x special...special cume yang aku nak tunjuk ni laen sikit dari yang laen..huhu...ape-ape pun tengs yek dari korang-korang semua =))

Monday, 19 September 2011

Last minit

Selalunye kalau rancang awal-awal ni mesti ade je yang tak kene...orang cakap bagus rancang awal-awal ni nanti semua berjalan dengan lancar..huh ~ buat perancangan awal nila yang membuatkan aku frust semalam tau ^^"  perancangan baek punye tapi problem laen plak datang. memang hangin satu badan yek...

actually aku n my housemate nak la merayap weekend ni ala sementara belum busykan..pegi tengok wayang...window shopping n paling penting malam sabtu tu nak pegi tengok kunang-kunang...tapi apekan daya kereta sewa yang kami dah book awal 3 hari tu buat hal n semua perancangan tu di batalkan ! 

last minit punye perancangan kami decide pergi uptown JE ! nak tengok wayang semuanya midnite so untuk menyejukkan hati masing-masing xpela uptown pun jadila ^__^" masa kat uptown tu kawan aku sorang ni ade bagitau yang ada satu kedai ni jual sugar glader..aku pun teruja la sebab tak pernah pegang..tapi masalahnye yang dieorang ni aku baru cakap nak pegang dah jerit2 geli...lagi la aku suke sakat..=DD tengok2 lesap entah ke mane...haha..

seb bek ade yang nak amikkan pix aku ! =))
sekali sekala ape salahnye uplod muke x ready ^___^"


Friday, 16 September 2011

=_="

entry kali ni bukan pasal gosip2 artis and x menarik pun.juz luahan hati aku je. so sape2 yang rase tak berminat dah nak membaca so sila cepat tekan pangkah yek sebelah kanan tu..tengs ~

Sedang lena dibuai mimpi yang indah-indah tetibe dapat 1 mesej..ok ade orang ajak keluar. bukan boyfren tapi kawan yang dah lame kenal since sekolah menengah dulu...tak taula sekarang ni terasa terkilan or sebenarnye benda ni tak ade masalah pun..mungkin tetibe angin kus2 aku datang kot.

sebelum-sebelum ni kalau kami berborak memang agak kasar..rasanye kalau die boyfren aku dah lame aku makan hati..tapi naseb baek die juz kawan aku..so kalau kurang ajar or something yang kekadang boleh menyentap segala organ aku ni memang aku x amik peduli. cume harini kekasaran tu tak dela tapi cara fikiran die tu macam die anggap aku ni seorang LELAKI yang kalau campak mane2 pun tak kesah. faham tak maksud aku ? ok tak faham tak pe..

buat awak yang bergelar "kawan"...saya tak tau samada awak ajak-ajak chicken ke or niat awak memang nak jumpe saya ke or awak saje nak bergurau dengan saya disiang hari. saya nak awak tau saya ni seorang perempuan..walaupun saya kawan awak saya rasa tak begitu logik if awak suruh saya datang jauh-jauh semata-mata nak berjumpe..and bile saya bagi alasan awak cakap "nak seribu daya"...

soryla..saya takkan membodohkan diri saya or membahayakan diri saya pergi sorang2 naek bas yang saye sendiri pun tak tau hala tuju. saya terkilan sebab masa awak mesej tu dalam otak awak tak terfikir pasal keselamatan saya...walaupun saya "kawan" tapi saya masih seorang perempuan. anything happen to me awak risau ? saya rasa tak..sebab kite kawan...sekarang bukan nak cerita pasal berdikari tapi tak logik if awak suruh saya datang sendiri. lainla kalau sekarang ni saya berada kat rumah saya. ni saya ditempat orang and memang tak tau selok belok..

saya bukan jenis yang suke nak amik kesempatan or mempergunakan someone untuk kesenangan diri..no..its not me..kalau nak dari dulu saye dah buat macam tu..and ingat if saya bagi alasan jangan sewenang2 nye awak berkata "ala...sombong la" nop...saya tak suke bile orang cakap macam tu ! so rasanye better lepas ni tak perlu kot ajak saya keluar sebab saya akan bagi alasan yang sama. 

p/s: actually aku x patut amik peduli pun mungkin sebab time msj salah kot kacau aku tido ~

Wednesday, 14 September 2011

Keinginan

Salam satu malaysia, selamat malam, selamat hari raya, selamat hari kemerdekaan...hehe...panjang mukadimahnye =) yele sebelum-sebelum ni mud nak mengupdate ni kurang sikit...banyak sebenarnya nak di gembar gembur kan..tapi al-maklumla penyakit M ni memang tak dapat nak dielakkan dah..benda laen boleh dibuat tapi bab nak memerah otak mengarang ayat tula buat aku malas sesangat @_@


so semester dah nak bermula ni ape kate cuci-cucikan otak ni dengan mengupdate belog..boleh tak macam tu ? hehe..eh okla balik dengan tajuk entry kali ni pasal "KEINGINAN"...ape yang aku nak ni tak de dalam senarai wishlist pun... saje gedik-gedikkan...sape yang ade baca entry aku pasal ni  tau dah apela yang aku nak..^^ sebulan kot rasanye aku dah dok belek2 satu wallet ni...memang nak ! confirm ! sebab ape beria-ria nak ? sebab merahhhh...ye wallet yang aku nak tu warna merah..tapi dalam masa yang sama aku teringin plak nak satu kamera ni..dah dok belek2 jugak..ye ! confirm nak...kenapa ? sebab merahhhhhhh...ye kamera tu warna merah..ok nampak tak permainan die..memang nak habiskan duit aku ^__^"


sekarang ni keinginan aku ni dah melampau2 sebab kalau boleh nak dapatkan dua2 barang yang aku nak tu ! duit ??? ok duit ea..ade...ade memang ade...wallet tu anytime boleh beli..tapi masalahnye aku nak kamera jugak..macam mane ni..kalau beli wallet alamatnye memang lame la nak dpatkan kamera tu =( rasa-rasanye aku terpaksa..ye terpaksa bersabar..utamakan kamera dulu..lepastu baru wallet..itupun kalau ade lagila wallet tu =( 


Fossil..klik SINI 

mudah-mudahan boleh dapat dengan hasil titik peluh sendiri  ^^