Friday, 16 September 2011

=_="

entry kali ni bukan pasal gosip2 artis and x menarik pun.juz luahan hati aku je. so sape2 yang rase tak berminat dah nak membaca so sila cepat tekan pangkah yek sebelah kanan tu..tengs ~

Sedang lena dibuai mimpi yang indah-indah tetibe dapat 1 mesej..ok ade orang ajak keluar. bukan boyfren tapi kawan yang dah lame kenal since sekolah menengah dulu...tak taula sekarang ni terasa terkilan or sebenarnye benda ni tak ade masalah pun..mungkin tetibe angin kus2 aku datang kot.

sebelum-sebelum ni kalau kami berborak memang agak kasar..rasanye kalau die boyfren aku dah lame aku makan hati..tapi naseb baek die juz kawan aku..so kalau kurang ajar or something yang kekadang boleh menyentap segala organ aku ni memang aku x amik peduli. cume harini kekasaran tu tak dela tapi cara fikiran die tu macam die anggap aku ni seorang LELAKI yang kalau campak mane2 pun tak kesah. faham tak maksud aku ? ok tak faham tak pe..

buat awak yang bergelar "kawan"...saya tak tau samada awak ajak-ajak chicken ke or niat awak memang nak jumpe saya ke or awak saje nak bergurau dengan saya disiang hari. saya nak awak tau saya ni seorang perempuan..walaupun saya kawan awak saya rasa tak begitu logik if awak suruh saya datang jauh-jauh semata-mata nak berjumpe..and bile saya bagi alasan awak cakap "nak seribu daya"...

soryla..saya takkan membodohkan diri saya or membahayakan diri saya pergi sorang2 naek bas yang saye sendiri pun tak tau hala tuju. saya terkilan sebab masa awak mesej tu dalam otak awak tak terfikir pasal keselamatan saya...walaupun saya "kawan" tapi saya masih seorang perempuan. anything happen to me awak risau ? saya rasa tak..sebab kite kawan...sekarang bukan nak cerita pasal berdikari tapi tak logik if awak suruh saya datang sendiri. lainla kalau sekarang ni saya berada kat rumah saya. ni saya ditempat orang and memang tak tau selok belok..

saya bukan jenis yang suke nak amik kesempatan or mempergunakan someone untuk kesenangan diri..no..its not me..kalau nak dari dulu saye dah buat macam tu..and ingat if saya bagi alasan jangan sewenang2 nye awak berkata "ala...sombong la" nop...saya tak suke bile orang cakap macam tu ! so rasanye better lepas ni tak perlu kot ajak saya keluar sebab saya akan bagi alasan yang sama. 

p/s: actually aku x patut amik peduli pun mungkin sebab time msj salah kot kacau aku tido ~

No comments:

Post a Comment