Monday, 19 September 2011

Last minit

Selalunye kalau rancang awal-awal ni mesti ade je yang tak kene...orang cakap bagus rancang awal-awal ni nanti semua berjalan dengan lancar..huh ~ buat perancangan awal nila yang membuatkan aku frust semalam tau ^^"  perancangan baek punye tapi problem laen plak datang. memang hangin satu badan yek...

actually aku n my housemate nak la merayap weekend ni ala sementara belum busykan..pegi tengok wayang...window shopping n paling penting malam sabtu tu nak pegi tengok kunang-kunang...tapi apekan daya kereta sewa yang kami dah book awal 3 hari tu buat hal n semua perancangan tu di batalkan ! 

last minit punye perancangan kami decide pergi uptown JE ! nak tengok wayang semuanya midnite so untuk menyejukkan hati masing-masing xpela uptown pun jadila ^__^" masa kat uptown tu kawan aku sorang ni ade bagitau yang ada satu kedai ni jual sugar glader..aku pun teruja la sebab tak pernah pegang..tapi masalahnye yang dieorang ni aku baru cakap nak pegang dah jerit2 geli...lagi la aku suke sakat..=DD tengok2 lesap entah ke mane...haha..

seb bek ade yang nak amikkan pix aku ! =))
sekali sekala ape salahnye uplod muke x ready ^___^"


3 comments: