Monday, 26 September 2011

saya nak !

Bile kate suke sesangat so memang kalau nampak terpikat aje..aduhh...ade yang dah bace tak entry ni tak..kat situ aku ade cite sama ada nak beli wallet or kamera..kamera tu memang confirm la nak beli cume wallet ni masih dalam dilema...


tadi baru je dok stalker kat satu fb ni yang jual wallet brand fossil..aduh nampak dah yang the latest punye..MERAH weyy..gatai je tangan aku nak membelinye...ikutkan hati mau je aku order skang tapi2..harganye cantik sangat =DD huish..kene tahan sikit nafsu ni...banyak lagi yang nak didahulukan..tunggula semua dah settle baru la kite memborong yek ^__^"

merah mak jah gitu =DD

1 comment: