Friday, 23 September 2011

Sehari dalam setahun

Kadang-kadang tu pernah jugak terfikir sempat ke tidak kalau kite nak meraikan hari2 yang hanya satu hari dalam setahun..contoh macam hari kemerdekaan 31 ogos, hari malaysia 16 sept and banyak lagila...


cume tahun ni saye harapkan hari jadi saye 21 sept hari sangat istimewa untuk tahun ni sebab kite tak tau lagi boleh ke kite raikan lagi 21 sept akan datang...harapan tinggi nak tengok si'dia' will be the first to wish my besday like last year..but this year harapan tinggal harapan...tunggu n tunggu...tapi ternyata dah 'dia' bukan yang pertama..


sedih memang sedih tapi its ok...masa pun tak boleh diputarkan balik...past is past...word 'sory' membuat saye kembali ceria cume serpihan terkilan tu masih ade dalam hati...ape yang penting 'syukur'. ok la ade dari tak de langsung...kan..kan.. =)) 






P/S : pape pun tengs so much kepada 'dia'  ^^





2 comments:

  1. btol 2 tasya.. yg paling pntg dlm diri kta skrg nie adlh pnuh dgn rasa kesyukuran walaupon ianya cepat @ lambat..(",)

    ReplyDelete
  2. Maafkan saye sebab "lupekan" seketika dahulu. Saya janji lepas ni saya x kan 'melupekan' awak walau sesaat..awak milik saya dan saya milik awak...

    ReplyDelete