Friday, 28 October 2011

2 Weeks

Pernah tak korang sukekan sesuatu and berusaha nak dapatkan and last2 ade someone nak hadiahkannye as besday gift..pernah tak ? hehe..kalau pernah mesti rase gembira yang teramat sangatkan..seriussss...memang gembira...^^

Sapela yang tak suke kan..bayangkan dah lame kite berhajat nak beli and tunggu punye la lame  disebabkan kehabisan stok and terpakse tunggu yang the latest plak tup2 ade plak orang yang nak hadiahkan..fuhhh...sape yang tak suke kan..senyum memanjang jela...dalam hati ni melonjak2 gembira..^__^

korang2 mesti ade tengok video yang pasal budak kecik ni kan...


haaa....reaksi aku lebih kurang macam budak tu masa ke 1:58...cume aku tak le nangisss...bile dengar je someone tu cakap nak hadiahkan benda tu..haha.. seriously...tergamam..gembira sangat2 sebab tak sangka aku akan dapat benda tu as a besday gift..=)) nanti da dapat aku uplod yek..=DD benda tu akan menjadi sangat bernilai bile kite terima dari someone yang ehemm...^__^" 

p/s: 2 minggu tu terasa lame..sabar2..kenape sampai 2 minggu ? sbb benda tu from US so amik mase yang agak lame la kan...=))

No comments:

Post a Comment