Saturday, 22 October 2011

dunia student ;)

Bile dah kate student memang tak boleh lari la dari kene buat kuiz, test, assignment, buat presentation, datang kelas, and paling best bile final . seminggu baru masuk memang syiokkk la sebab kelas pun masuk sekejap2 je..minggu perkenalan la katenye..konon2 nye lee...sukenyeee..memang tersenyum lebar je time2 macam tu...^___^


bile dah stat sebulan tu mule la ade je assignment yang kene buat..if ade 7 subjek so faham2 la kan...macam besela bermula la hidup huru hara..nak menghadap testnye lagi..nak menghadap kuiz lagi yang dah ala2 macam final kuiznye...nak menghadap "fesbuk" lagi..erkk..erkk..(no komen) =D memang agak serabut...huhu...


jenis aku kalau buat keje meja tak bersepah memang bukan name cik natasya la yek..haih~ kertas sane sini..segala2 nye la..try jgk nak buat keje tu biar kasi kemas sikit tapi tak boleh la der..haha..yela laen orang laen carenye kan...dari diploma sampai degree hidup memang dengan kertas je...seb bek tengah2 malam tak makan kertas2 tu ^__^" alhamdulillah buat mase sekarang ni tekanan nak buat assignment mahu pun study untuk test masih belum mencapai tahap maksimum..harap2 biarla berterusan sampai akhir sem. tak mo la stress2 ni kan..relax sudah..ecece..belom lagi memang la boleh ckp macam tu..heee..~


kan...bersepah kan..suke tengok mcm ni rase la macam orang tengah belaja. huahuahua
bile jadi student ni kekadang tu terfikir "ish, bestnye kalau dah keje kan. setiap bulan dapat gaji" heee...kalau jadi student ni hari2 duit keluar masuknye langsung la xde.haih~ tapi bile dah keje rase time jadi studentla paling seronokkk...kan..kan..memang seronok pun rase jugak tu..haha..lagi seronok kalau ade duit lebih..macam mane nak ade duit lebih ? fikir2 kan la...aku dah fikir dah..cume belum bertindak je... ^___^


walaupun orang cakap tempat saye study ni ulu...I DONT CARE sbb saya ade..korang ade ?

No comments:

Post a Comment