Sunday, 16 October 2011

saya ada...korang ada ?

Weeee...akhirnya hasrat nak pergi SEMINAR MARKETING POWER dr. azizan osman tercapai jugak akhirnye. ingatkan dah terlepas satu peluang yela last2 minit kawan2 plak tak dapat join. memang kecewa habisla kan..macam2 halangan ade...tapi dengan berkat kesabaran dan kesungguhan aku mencari orang yang sanggup temankan aku akhirnye...berjaye jugak aku ^___^


sampai dekat MITC memang cantik sangat tepat pukul 9..ape lagi kelam kabutla dibuatnye mengisi borang..yela kalau boleh tak nak la masuk bile dah start kan..rugi2..hee...first je sebelum stat program tu kiteorang kene buat senaman. haha...bab tu yang aku suke..kenape ? sebab rase enjoyla..baru ade semangatkan..


pergi sane bukan suke2 der pergi sane nak dapatkan ilmu =)) banyak ilmu yang kite dapat...tinggal nak bertindak je..heee ~






semangat terlebih sehingga berlaku insiden yg sikit memalukan, saye bersama rakan2 yang laen still memakai gelang ni ke kedai makan ^_^"  agak2 la der...
ingat nak bergambar dengan banner tapi tak kesampaian plak. lesap dah kene kemas...^^"
2 pic atas tu bukan aku yg makan yek...tu nak bgtau apela kan da makan x reti nak buang dalam tong sampah. biarkan je atas meja...haih ~
faham ? haha..panjang nak explain. biar aku pendekkan..resultnye menunjukkan aku berada dlm keadaan stress..personaliti aku plak seorang yang boleh membahagia or menceriakan orang tapi kesunyian or kesedihan diri sendiri tak de siapa yang tahu..^_^  bukan aku cakap..akak tu yang cakap ea...=)

11 comments:

  1. wah..semangat eyh ko pergi seminar. hehe

    ReplyDelete
  2. hi, saya pun join seminar tu semlm di MITC.. 1st time attend. memang best... hehe,
    tanya org sebelah ... dia boleh ke...

    semoga kita boleh sama2 maju.. bertindak !!

    ReplyDelete
  3. cantik blog..bole share dop gane buat..=) sy krew AMP semalam..hee,

    ReplyDelete
  4. aku pernah g seminar DR.AZIZAN OSMAN masa tu seminar nya kenal pontensi diri di hotel M.SUITES JB dan aku g pn xder sape2 yg rekmen kn dan aku g pn pasal aku nk tau pe yg hebat sgt seminar DR.AZIZAN ni tp yg silap aku pd masa tu aku g hanya sehelai sepinggang pen dgn kertas pn xder n terpaksa pinjam dgn staf DR.AZIZAN..jd utk akan dtg nya seminar aku akn lengkapkan diri utk g ke seminar yg hebat@power ni..klu korng xcaye cube lah ckp byk2 pn xguna..hihihi

    ReplyDelete
  5. dayana nasir : haha..semangat wey...aku seboleh2 cari org tau suh temankan aku..bile dapat pegi tu puas hati aku. hahaha

    ReplyDelete
  6. mesin ajaib : haaa..tau xpe.dtg x bwk ape so bile balik memang x dapat ape2..so prepare la ape2 yg patut..bukan senang nk dpt ilmu.. =))

    ReplyDelete
  7. salam kenal...

    kakD pun dah dgr SMP dekat Alor setar hari tu...memang best giler....

    ReplyDelete
  8. Seminar dgn DAO memang best giler. Semangat nye berkobar-kobar, tunggu masa untuk bertindak jer.. pe2 pun "MESTI P.O.W.E.R"

    ReplyDelete
  9. hehe..memang best memang power..rugi tak pergi ^^

    ReplyDelete
  10. saya tak sampai seminar tu...sibuk weh. maklumlah hari minggu order banyak. tapi ada wakil saya kat sana. nasi lemak saya sampai.

    ReplyDelete