Monday, 3 October 2011

Si Penggemar Merah

Hye u alls ~ 

"Si Penggemar Merah" akula tu...tengok blog pun dah tau kan..sejak bile and entah bile boleh menjadi begitu obses dengan kaler MERAH...takla terlalu obses hingga semuanye nak merah kalau tak merah memang tak nak..ok belum sampai tahap tu lagi ketaksubannye..^__^" dulu time muda2 dulu zaman2 sekolah memang minat gile dengan kaler pink...everything nak pink..ade sikit2 pink pun jadi la..tapi sekarang dah bertukarrrr...gile merah la plak.

semalam belek2 la majalah remaja and tetibe je tersenyum lebar bile nampak ade laman untuk "Dekorasi Buat Si Penggemar Merah" .... ish2...kebetulan la plakkan..=)


Hahaha..tetibe dapat satu idea plak nak mengarut ape dalam blog malam ni...aku pun tergolong dalam penggemar merah and aku pun ade gak kumpul barang merah..tak kirala keperluan diri or sebagainye...=) 

haa..tu die...laptop, baju, pensil box, tabung, towel pun ade, fail pun merah, buku pun merah, tali kad matrix pun merah ^__^"

ni aku tunjuk sikit je...over plak nak tunjuk semua..kire wakilla...hehe...nak tau gak ape ciri2 yang ade kepada si penggemar merah ni..so google2 jumpe plak ni...bukan aku yang mereka-reka cerita tau juz copy n paste je dari google. ade plak kang kate aku ni perasan yang amat..kalau rase macam tu better jangan bace...cepat2la klik pangkah kat atas tu...=_="

MERAH
Selalunya mereka yang mewakili warna merah yang garang ini seorang yang comel dan disayangi ramai. Kamu juga suka disayangi dan menyayangi. Kamu juga sentiasa ceria dan gembira namun kadangkala dilanda ‘angin satu badan’! Teman/kekasih yang diingini ialah mereka yang mudah diajak berbincang dan boleh membuatkan dirinya rasa selesa bila berdampingan dengan mereka.

1 comment:

  1. Comel betoi Tasya ni hehehe mmg merah itu sangat menawan..cheq ni selalu suka hat yang terang2 mcm merah...dari tadika sampai sekolah menengah asyik dpt masuk rumah sukan kaler merah je...mgkin itu yg jadi favorite terus tu hehehe kita kongsi minat merah sesame la dear hehehe

    ReplyDelete