Saturday, 22 October 2011

Takku sangka ^_^

ehemm..hee..tetibe plak idea datangkan..amik kau harini dalam sehari 2 kali aku update belog =))  korang2 kan ade stalker tak blog aku and bace tentang ni "saya ada...korang ada?" =) kalau ade bagusla..hee...


actually niat aku pun memang suke2 nak update belog ni...tapi takku sangka plak after aku update cite tentang SEMINAR MARKETING POWER tu aku tengok ramai plak yang datang menziarahi blog aku and fb aku pun dihujani dengan pelbagai kawan ^__^ pelikkan...segala keraguan dan kemusykilan berlegar2 dekat dalam kepala aku. apekah yang menyebabkan jadi macam tu...(sambil menggaru2 kepala yg memang tak gatal pun) =DD 


rupenye...patutlaaa derr...


fanpage seminar marketing power =)
fanpage alumni atau bakal alumni program dr azizan osman =)


ok..blog aku ade dekat kedua2 fanpage seperti di atas..seronokkan...=) 

No comments:

Post a Comment