Tuesday, 8 November 2011

Alahai adikku ;)

Salam aidiladha...


Rasenye masih tak terlambat kot nak ucapkan...hee~ Seminggu cuti rase macam sekejap je if banyak benda yang kite nak buat tapi terasa lame kalau tak tau nak buat ape or buat benda yang same je..


Macam biase la kalau dah balik rumah ni tugas sebagai kakak mithali pun bermule la..hehe..kalau bahase yang macam tak bes didengari 'bibik'..huish..bibik tu len...tugas seorang kakak ni len..jage adik2 kan..adik2? macam banyak sangat plak ^_^" 


Kalau time kat kampus bolehla nak melaramkan..belit sane belit sini pakai baju macam ni pakai baju macam tu tapi kalau da kat rumah oppsss...sory la der maleh nak pakai bagai macam tu..simple sudah sebab tak sempat kot nak kenyit2 mate ke nak usha2 orang ke..haha (gatai) jalan bawak adik memang macam tu gayenye...shopping pun tak puas...tapi ok gak la..bile barang tak dapat beli so selamat la duit kan..hehe =DD


Walaupun saye garang sara tetap cakap "SAYANG AYON" =)

3 comments: