Friday, 18 November 2011

Keinginan VS Kemampuan

Ade yang terbaca entry ni tak klik "Keinginan" ... ade 2 benda yang aku nak 1 dah dapat lagi 1 masih berada di alam fantasi..hee...wallet merah dah dapat tinggal kamera je belom..agak2 bile la boleh dapat yek..

Sony nex C3 kamera yang dah lame aku idamkan...Masalah..masalah n masalah...masalah pade harga je...sebagai student kalau nak mengeluarkan duit beribu riban ni rase macam sesak nafas je. hehe...adoi..mahal la plak harganye...even kecik dari DSLR tapi harganye besar lebih kurang DSLR...haih..

Sebab utama yang menggila nak kamera ni sebab...MERAH weyy...tu yang rase excited lebih nak beli..sanggup ni simpan duit nak beli kamera tu. kalau dapat memang puas hati dah...kate ibu sabar..nanti dapatla tu..."nanti" ? bile...? aku ni memang tak penyabar orangnye...^__^" banyak kali dok usha2..kalau usha orang ni aku rase dah dapat dah..haha =DD

COMING SOON...maybe 2011 maybe 2012 maybe 2013...hee ~ banyak sangat maybe..tengok jela nanti

SONY NEX C3  =) 

No comments:

Post a Comment