Saturday, 19 November 2011

Miracle

Keajaiban pasti akan berlaku cume kite je yang tak perasan...Tak tau nak cakap macam mane but juz want to says tenkiu so much sebab kembali semula...

Pernah terfikir mustahilnya sesuatu tu nak berlaku tapi ternyata aku silap...silap mengandaikan yang keajaiban tu takkan berlaku...bile dah terjadi seolah2 rase macam mimpi plak...sejauh mane tu aku tak pastila yang penting aku dah mencuba dan buat yang terbaik.

"Pengorbanan or kebodohan" bak kate mat luthfi..kenal? heee~ kenalkan..pada aku ape yang aku buat ni bukan satu benda bodoh walaupun dari mate kasar benda tu nampak tersangatla sia-sia...satu hari nanti aku tau pasti ade orang nak mengata, mengeji, menyumpah, mentertawakan or sekutu dengannye aku langsung tak kesah sebab ni hidup aku..bukan hidup korang so better jage diri masing2 n uruskan hal masing2...takut terkena pade batang hidung sendiri tak pun dekat anak2 korang, tak pun dekat sedara mara, tak pun kene pade adik beradik ko. betul tak ? 

Ape-ape yang berlaku bersebab kalau tak pasti takkan jadi macam tu..tanpe punca takkan ade sebabnye...ingat kalau baek perangai seseorang tu baekla yang die dapat, kalau buruk perangainye jangan salahkan orang laen kalau satu hari nanti die dikecewakan...

Mungkinkah satu hari nanti ape yang aku tunggu ni menjadi realiti? Kalau dah jodoh tak ke mane kan..=) 


No comments:

Post a Comment