Thursday, 24 November 2011

Senyum tak perlu kata apa-apa ;)

Alahai...seronok yang tak terkata "senyum tak perlu kata apa2" ^___^ hari yang ditunggu sampai jugak tapi macam biasala benda yang seronok ni memang cepat je berlalu..kan..kan..Nak tunggu sampai tu rase macam bertahun2 tapi bile dah together rase macam baru je beberapa saat jumpe. lalala...~ =)


Perkara yang pasti dibuat ape lagi karokkkkk..ye karok sampai dah xde suara dari sejam jadi dua jam..hoho...memey la kan..tak pe2 janji puas even suara tak le sesedap mane..lantak laaa...haha..bukan nyanyi kat depan orang ramai pun. kasi hentam saje la...^__^" yang sudi dengar tu terima kasih la yek sebab still suke dengar i nyanyi. haha...=DD


Hari ni dapat pujian dari si 'dia'...fuh tak terkira dengan jari tangan n kaki...berbakul2 dah rasenye...sape la yang rasa tak malu bile dipuji..puas mengontrol rasa malunye tu yek..hehe..pape pun tengs dengan pujian u tu yek..belum pernah ade orang puji lebih dari satu kali dalam sehari..=D


Owh yek...tenkiu so much dengan segala "pembelanjaan" u tu and tenkiu sebab sudi datang dari jauh...^_^


i got new pump shoes ;)


p/s: walau macam mane bentuk, rupe, harga and jenama sesuatu barang tu bile kite terima dari someone yang "special" benda tu automatik akan menjadi lebih berharga...~  pada saye tak perlu mahal2..ape yang penting keihklasan ;)

No comments:

Post a Comment