Friday, 30 December 2011

( S.U.P.R.I.S.E )

Rasenye malam ni last untuk entry 2011...Sape suke kejutan cepat kembangkan hidung..eh2..ade yang try kembangkan hidung plak yek. hehe...




Tengs awak sebab sanggup cari jam yang same macam awak. Tak sangka plak jam tangan yang die pakai tu ade untuk yang perempuan so thats y la die berusaha cari n last itula hasilnye...=)


Time terima ok muke nampak macam seposen tapi hakikatnye terase macam nak melompat tapi ape ghupe plak kalau anak dara dok terlonjak macam boruk kan. hehe so..rileks..senyum sesopan yang mungkin n say "tengs yek"...=DD



Monday, 26 December 2011

Family Ku

Hye..


Lame dah rasenye tak balik kampung. Kalau setakat cuti 2 3 hari memang rase macam tak berbaloi je nak balik tapi bile sekarang dah stat cuti study week memang wajibla aku balik =) Takkan la nak stay kat puncak alam tu sesorangkan.


Seronok bile sekali sekala makan same2 dengan familykan..selalu makan dengan kawan2 so bile masing2 ade balik and sekali sekala dapat berkumpul rase meriah plak. Lagi2 sekarang ni cuti aku dah tak same dengan adik aku yang stdy kat uitm segamat tu. time aku cuti die plak x cuti so time study week ni la dapat jumpe die walaupun bile berjumpe asyik nak bergadoh je =.="


Inila ayah saye. jangan takut die tak makan orang die makan nasi =)
(Pak cik Razib)
Inila ibu saye. Lagi cun dari anak =D
(Mak cik Okid)
Ini sah2 la owner punye blog ni. hehe =)
Ok ni adik aku yang no 2..single lagi...eceh..promote plak ^__^
Si manja..adik bongsu..Sara =)
Semuanye bunga-bunga belaka..Kalau ade niat nak mengorat tu boleh la mengurat yang no 2 and no 3..kosong lagi tu. hehe...yang no 1 ? Dah kene book..soryyy..=DD  Hero sorang je dalam family aku sape lagikan pak cik razib kite la. tengok je muke ganas tapi dalam hati ade taman bunga la..haha..tak pe tak lame lagi hero akan bertambah so tak le keseorangan pak cik razib kite nanti T__T

Friday, 16 December 2011

Posto...Posto =)

Tenkiu yek abang posman... heee ~




Barang yang ditunggu sampai jugak akhirnye..Weee...~~ naseb bekla tadi sempat ke pejabat kalau tak alamatnye kene tunggu hari isnin la..huhu..


Ok terasa teruja bile dapat benda yang menjadi kegilaan kite..lagi2 yang bagi tu dari someone yang tersangatla special =)) ape benda ek..hehe..ok pernah nampak lembu merah? belom kan...=D




Hohoho..lembu aku kali ni warne merah seh..^___^ sukeeeeeee2...hehe...tengs kepada si 'dia' sebab menghadiahkan lembu merah membara n handphone tu. bertambah la koleksi lembu-lembu ku. hehe...wink..wink ~


kamera? aiyakk..laen yang nak laen plak yang dibeli nye...^_____^" its ok yang kamera tu next year yek..beli satu2 dulu. huhu =) (cakap macam banyak duit je)

Wednesday, 14 December 2011

Wedding Dye

Selamat Bulan Disember...aiyakkk...first entry untuk bulan disember laaa...huhu..tak lame lagi dah nak masuk bulan baru n tahun baru =)


Bile umur dah makin meningkat ni makin banyak plak dapat jemputan dari kawan2..bukan jemputan rumah terbuka tapi jemputan kawin le..huish...dah nak kawin? bayangkan dulu time sekolah dok men kejar2 tup2 dah lame tak jumpe nak kawin dah plak. hehe..anyway congrate kepada geng2 yang dah bergelar isteri orang yek...


Ahad lepas pergi jemputan kawin dekat maran..ni member time diploma dulu. Alahai sweet pengantinnye dah macam ala2 korea memey padan la dengan kawan aku tu..=) Tahniah Dye n suaminye En. Luth..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat ^_^


En. Luth n Dye
Ok..aku tak bersedia time ni ! wat ever la . haha

Pengantin steady je tapi kami tak besedia lagi T_T"
Next, turn wani plak..hehe =D
Kawan-kawan OM114 ingat lagi tak miss Law kite ni =)