Monday, 26 December 2011

Family Ku

Hye..


Lame dah rasenye tak balik kampung. Kalau setakat cuti 2 3 hari memang rase macam tak berbaloi je nak balik tapi bile sekarang dah stat cuti study week memang wajibla aku balik =) Takkan la nak stay kat puncak alam tu sesorangkan.


Seronok bile sekali sekala makan same2 dengan familykan..selalu makan dengan kawan2 so bile masing2 ade balik and sekali sekala dapat berkumpul rase meriah plak. Lagi2 sekarang ni cuti aku dah tak same dengan adik aku yang stdy kat uitm segamat tu. time aku cuti die plak x cuti so time study week ni la dapat jumpe die walaupun bile berjumpe asyik nak bergadoh je =.="


Inila ayah saye. jangan takut die tak makan orang die makan nasi =)
(Pak cik Razib)
Inila ibu saye. Lagi cun dari anak =D
(Mak cik Okid)
Ini sah2 la owner punye blog ni. hehe =)
Ok ni adik aku yang no 2..single lagi...eceh..promote plak ^__^
Si manja..adik bongsu..Sara =)
Semuanye bunga-bunga belaka..Kalau ade niat nak mengorat tu boleh la mengurat yang no 2 and no 3..kosong lagi tu. hehe...yang no 1 ? Dah kene book..soryyy..=DD  Hero sorang je dalam family aku sape lagikan pak cik razib kite la. tengok je muke ganas tapi dalam hati ade taman bunga la..haha..tak pe tak lame lagi hero akan bertambah so tak le keseorangan pak cik razib kite nanti T__T

No comments:

Post a Comment