Friday, 16 December 2011

Posto...Posto =)

Tenkiu yek abang posman... heee ~




Barang yang ditunggu sampai jugak akhirnye..Weee...~~ naseb bekla tadi sempat ke pejabat kalau tak alamatnye kene tunggu hari isnin la..huhu..


Ok terasa teruja bile dapat benda yang menjadi kegilaan kite..lagi2 yang bagi tu dari someone yang tersangatla special =)) ape benda ek..hehe..ok pernah nampak lembu merah? belom kan...=D




Hohoho..lembu aku kali ni warne merah seh..^___^ sukeeeeeee2...hehe...tengs kepada si 'dia' sebab menghadiahkan lembu merah membara n handphone tu. bertambah la koleksi lembu-lembu ku. hehe...wink..wink ~


kamera? aiyakk..laen yang nak laen plak yang dibeli nye...^_____^" its ok yang kamera tu next year yek..beli satu2 dulu. huhu =) (cakap macam banyak duit je)

No comments:

Post a Comment