Friday, 30 December 2011

( S.U.P.R.I.S.E )

Rasenye malam ni last untuk entry 2011...Sape suke kejutan cepat kembangkan hidung..eh2..ade yang try kembangkan hidung plak yek. hehe...




Tengs awak sebab sanggup cari jam yang same macam awak. Tak sangka plak jam tangan yang die pakai tu ade untuk yang perempuan so thats y la die berusaha cari n last itula hasilnye...=)


Time terima ok muke nampak macam seposen tapi hakikatnye terase macam nak melompat tapi ape ghupe plak kalau anak dara dok terlonjak macam boruk kan. hehe so..rileks..senyum sesopan yang mungkin n say "tengs yek"...=DD



No comments:

Post a Comment