Wednesday, 14 December 2011

Wedding Dye

Selamat Bulan Disember...aiyakkk...first entry untuk bulan disember laaa...huhu..tak lame lagi dah nak masuk bulan baru n tahun baru =)


Bile umur dah makin meningkat ni makin banyak plak dapat jemputan dari kawan2..bukan jemputan rumah terbuka tapi jemputan kawin le..huish...dah nak kawin? bayangkan dulu time sekolah dok men kejar2 tup2 dah lame tak jumpe nak kawin dah plak. hehe..anyway congrate kepada geng2 yang dah bergelar isteri orang yek...


Ahad lepas pergi jemputan kawin dekat maran..ni member time diploma dulu. Alahai sweet pengantinnye dah macam ala2 korea memey padan la dengan kawan aku tu..=) Tahniah Dye n suaminye En. Luth..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat ^_^


En. Luth n Dye
Ok..aku tak bersedia time ni ! wat ever la . haha

Pengantin steady je tapi kami tak besedia lagi T_T"
Next, turn wani plak..hehe =D
Kawan-kawan OM114 ingat lagi tak miss Law kite ni =) 



No comments:

Post a Comment