Monday, 23 January 2012

Cuti Semester

Cuti sem dah bermula...so bermulalah tugas aku menjadi seorang pengasuh T_T" Bukan mengasuh kanak-kanak di tadika yek. Jalan-jalan? tak de maknenye..masa dihabiskan duduk dalam rumah je. Kalau jalan2 pun biasenye dengan family. Sorang gerak sume mesti gerakkkk..


Bisnes? aduh..hampir-hampir terlupekan pasal bisnes aku yang dah lame menyepi. Time cuti ni kalau beroperasi ok jugak sebab aku bosan dekat rumah. Nak on9 jauh sekali..asyik berebut je..sume khusyuk meng"on9"..aku? sorang2 terbiar tak de sape nak layan. Yang si kecik lagi la dari pagi sampai ke petang mengadap laptop..hurm..so yang terpakse mengalah akula..naseb bek ade tv xtra..so boleh jugak melayan movie untuk hilangkan kebosanan aku tu. haih ~



No comments:

Post a Comment