Sunday, 15 January 2012

Dugaan

Tak tau pun selama ni ade alergic tup2 boleh kene time final. Nak kate makan yang aneh2 tak dela, aku makan makanan yang selama ni memang aku makan. 2 minggu dah kene since stat dari first paper sampaikan tinggal minggu last ni pun still x ok. Makin teruk adela.

Pecah rekod boleh plak aku tetibe kene demam! Jarang sekali owh..bukan jarang memang dah lame aku tak kene demam. Pecaye x if aku cakap last aku demam mase form 5 so kire la bape tahun tak demam. logik? macam tak kan.tak pe2...jangan cakap aku buat cite dah le T__T"

Malam tadi rasenye dah kritikal bile gatal2 nye tak berhenti n paling sedih boleh plak serang kat muke dah macam ape dah..so terpaksa la pergi ke hospital..dugaan..allah betul2 nak menguji aku. Gap 3 hari sepatutnye dihabiskan mase untuk study tapi free2 je terbuang macam tu je. tak dapat nak gunekan sebaek mungkin. Allhamdulillah..now dah ok dari semalam n rasenye dah boleh berjuang nak berhempas pulas cover balik hari2 yang disia2kan tu.

Tenkiu so much dekat kawan2 aku (umi,arina n siti )and zaf sebab amik berat pasal aku...Yana, aten n zam tengs sebab sanggup tunggu aku sampai lewat pagi. Mr zaf..tengs sebab temankan saye sampai ke pagi semata2 nak tau perkembangan saye =)

Time ni muke dah penuh dengan merah2..=(
lepas demam dah elok nek plak benda alah ni
lepas je sapu ubat yang beli kat farmasi jadi macam ni. makin teruk =(
Time malam before pegi hospital nek sampai ke tapak tangan

Serius aku rindukan diri aku yang normal. And now alhamdulillah lepas kene cucuk  2 kali kat tangan memang terbaik sakitnye pagi ni bangun dah elok. hopefully jangan la nek lagi..tak sanggup aku =(

Sekarang lepas kene cucuk:




Allhamdulillah..semakin baek..

2 comments:

  1. uishhh teruknye weyh. ko allergic ape sampai gitu sekali??

    ReplyDelete
  2. entah la wey..tetibe je terkena. aku tak tau ape puncanye..tp b4 kene tu aku ade g mkn ayam mcd n lepas balik dari mcd aku ade lalu kat pokok2..xtau la sebab ayam or terkena ulat ke

    ReplyDelete