Monday, 2 January 2012

Oh My Wishlist ^^

Dah lame patutnye benda ni nak diumumkan tapi tak tertaip-taip dekat blog aku ni kan. Perasankan ade kotak wishlist aku tepi belah kiri tu? Haa..1 wishlist aku dah patut di tanda. 


Agak-agak yang mane? Dream car? Hoho..mane ade..duit pinjaman pun tak berbayar lagi ni takkan dah dapat dream car kot. hehe..


Ok la actually part boyfren/husband yang perlu ditanda. Tapi bukan sebab aku dah ade husband tak..belum lagi..tak kawen lagi cume dah di booking..=) Sebelum-sebelum ni teragak2 nak tanda part tu. Bukan ape masih terfikir agak2 nak tanda time dah betul2 si dia jadi husband aku or tak. So lepas dibincang2 tak salah kalau nak tanda so orang pun boleh tahu yang aku sekarang dah di booked =D 


Betul kate orang jodoh dan pertemuan sumenye ditangan tuhan. kite hanye mampu merancang allah yang menentukan. So ape2 yang berlaku lepas ni aku terima. kalau ade jodoh ade la. insyaAllah =)


Siapa die? Keje ape? Umur bape? Hensem tak? Tak kire la die macam mane yang penting hati die. Tak pe kalau die jodoh aku jangan khuatir satu hari nanti pasti terpampang muke die dekat blog ni. Tunggu je la..Mase tu nak komen ke nak kemon ke nak puji ke nak keji ke nak ape2 ke boleh2 tak de hal =.=" 






P/S: Yang penting dia putih macam korea. Rase nak gigit2..Haha..ok kalau rase geli cepat klik pangkah nun atas di sane =DD

3 comments:

  1. suprise...putera raja la =DD

    ReplyDelete
  2. ala nak rahsia2 pulak...

    oke ni fara ada tag Tasya kat http://sayasukanyanyi.blogspot.com/2012/01/contest-blog-paling-comel.html

    join tau kalau senang..:)

    ReplyDelete