Tuesday, 3 January 2012

Siapa Dia ?

Sebelum bace tu nak bagi warning ni. kalau rase tak bape minat nak bace part2 yang jiwang keparat or karat so rasenye anda2 sekalian wajib meninggalkan blog ini dengan segera. Hehe ~  =D

Sebelum kenal dengan 'dia' boleh dikatekan aku ni anti lelaki. Bile kate anti lelaki ni tak de la sampai bertukar selera ke perempuan. Tak bukan macam tu masih waras lagi cume aku tak berapa minat dengan lelaki yang mule nak mengorak langkah untuk berkenalan dan seterusnye kenal2 dan seterusnye lebih dari kenal2..Bukan setakat tu kalau dengar lagu cintan2 ni benci bukan men sampaikan pernah la satu masa tu dalam hp aku memang tak de simpan lagu pun n kalau tengok tv bile ade lelaki tu bagi ayat2 manis macam coklat aku rase meluat gile. Semuanye berpunca dari someone yang pernah buat aku rase frust tertonggeng2 n diperbodohkan macam tu je. So tak pasal2 lelaki yang tak bersalah jadi mangse kebencian aku. =.="

Segala-galanye berubah bile aku mule kenal dengan 'dia'. Perasaan anti dekat lelaki tu boleh hilang serta merta bile jumpe 'dia'.  Ape yang aku nak bagitau ni 'dia' tersangatla best..best..best n best. Serius memang tak sangka masih ade lagi lelaki kat dunia ni macam die. Berkawan dengan die membuatkan seolah2 aku rasa dihargai gile2. eh silap..bukan seolah2 tapi MEMANG =)

'Dia' seorang yang cerewet! Cerewet dalam pilih pasangan n mudah suke dekat someone. (Kate dia la) Errkk..Menakutkan bunyinye tu. =.=" Aku pun bukanla perfect sangat ade je kecacatan, kelemahan n kekurangan. So agak merisaukan di situ. Sejak kami kenal so far so gud. Alhamdulillah berjalan dengan lancar. Even pernah tergantung macam tu je hubungan kami now dah ok, lagi ok dari sebelum2 ni.

Bukan nak memuji dia or nak membangga-banggakan dia tapi dah memang realiti. Ye kate orang mule2 tu memang indah nanti dah lame2 jangan harapla.Tapi dengan dia tak, dari mula n sampai sekarang masih indah n mudahan2 keindahan tu berkekalan. (eekkkk) ^__^ 

Tenkiu so much kepada MR.ZAF ye tula name dia. Tenkiu sebab terima saye seadanye. Even saye berjerawat awak still puji saye cantik n lagi up sikit 'jelita'. Aduh..tak de orang yang akan puji macam tu. Yep saye tau awak tak amik kesah pasal tu malah bagi semangat lagi adela. Awakla lelaki pertame kate suke dekat jerawat saye! I can't believed it. Haha..kelaka pun ade tapi bukan sebab awak nak amik ati kan. =D  

Awak kate bile dapat kesan je perangai pelik2 sikit awak dah semestinye tanpe teragak2 akan reject someone tu. But dengan saye awak tak buat macam tu malah makin suke ! Even saye buat muke tak senonoh or perangai pelik awak still boleh accept. Tengs sebab masih terime saye. Saye bukan seorang yang control2 n ape yang saye buat tu memang realitinye itu saye bukan orang len or juz nak cover2 depan awak yek MR.ZAF =) 

Paling bes bile awak layan je kepala saye. haha..ikutkan perangai saye ni memang berbeza dengan umur tp awak still layan n tak sangka ape saye buat tu boleh menggembirakan awak n yang tak sangka saye dapat mempengaruhi awak jadi macam saye =DD

Makan ayam dengan rakus pun dia still x kesah =D

Dia x kan reject even amik pic macam ni =)
Baru perasan macam ade iras2 aci kat belakang la. haha.. x pe MR.ZAF  still minat gak =.="
Kenal dengan dia dah lebih dari seminggu n dah lebih dari bulan n dia still dengan aku so jawapannye confirm "Saye Natasya Razib berjaya menambat hati dia n berjaya membuatkan dia stay di sisi saya dengan jayanye  =))"



No comments:

Post a Comment