Monday, 2 January 2012

Welcome 2012

Masih belum terlambat nak wish Selamat Tahun Baru 2012.  Sekejap sangat masa berlalu n tak sangka sekarang dah masuk tahun 2012. Sebelum-sebelum ni memang excited bile nak masuk tahun baru but this year rase macam nak stay je di tahun 2011. Kenape? entah maybe cantik sangat kot tahun ni  "2012". 


Masuk tahun baru ni bermula la dengan bermacam-macam azam yang disenaraikan. Untunglaa ade jugak azamkan dari langsung tak berazam. Huhu..Hajat paling besar aku untuk tahun ni just 1 je. Walaupun 1 tapi sangat bermakna.. Mudahan2 satu hari nanti tercapai la jugak.


Permulaan untuk tahun baru ni ialah berperang dengan "FINAL EXAM" baru masuk tahun baru dah nak berperang yek. Tak pe berperang untuk mase depan, bukan berperang yang boleh memudaratkan negara. hehe..Peperangan ni tak la lame mane..juz 20 hari je tapi macam2 dugaan ade. Penyakit 'M' tu memang tak boleh nak dielakkan..disiplin diri tu kene kuat insyaAllah mesti boleh =) Tapi masalahnye aku ni kuat tido bukan kuat study. haha...Tak pe kan dah tahun baru so semangat mesti la kene baru n berkobar-kobar. kan..kan..=)


Haish..panjang plak dibebelkan.  Actually entry ni juz nak wish tahun baru je, kan simple if tulis
Hepy New Year 2012 !
Hehehe...=DD

4 comments: