Thursday, 24 May 2012

Tony Tint

Sebelum ni tercari-cari jugakla lips yang kalau kite pakai tak la rasa melekit kat bibir tu. Tony tint salah satu produk yang memang bes la. Dah lama orang tau cuma aku je baru nak tau pasal tony tint ni T__T". Harganye berpatutan jugak. Ada size kecil and besar. Terpulang kat korang la nak beli yang mana. Tony tint ni juz ada dua warna je cherry and red apple. Aku pilih red apple ;) Mana nak dapat dengan harga yang berpatutan? Korang klik sini FB amoi heaxa..selamat membeli belah ^^


untuk testing so aku beli yang kecik dulu. comel je botolnye..=)
Picture from goole



Tuesday, 15 May 2012

F.R.I.D.A.Y: Hang Out

Masa yang dah berlalu tak boleh diputarkan balik. So hanya sekeping gambar boleh mengabdikan kenangan2 yang terindah. Kenapa semacam je ayat aku ni? T_T" #maafkekeringanidea...nampak member bawak kamera tersenyum lebar. Yes..boleh posing nanti =p Last week habiskan masa dengan karok n tengok wayang je..Konon untuk releasekan tension. eh..biasalah kalau student ni tu je alasannye ye dok..huu~






Red Box Sunway
Big Nose (Suk Jin Oppa) ^^
Kopi Dangdut satuuuuu! =.="
ni bukan Pororo tau . heee






maafkan kami. kami tak pandai posing. Tak tau nak buat gaya apa T_T"

Haish..terasa macam nak karok lagi je..hikhik

Tuesday, 8 May 2012

Forum Online Shopping: Trend or Necessity

Forum? Kelas batal sebab kena pergi forum memang hepy. Siapa yang tak sukakan. Hikhik..Hari ni my fren ada buat event so pergila untuk support dieorang, sem depan turn kami plak. Forum hari ni boleh tahan seronok sebab cerita pasal online shoppingkan ;) Ce teka siapa datang..jeng..jeng..jeng..Jemputan hari ni TV9 personaliti siapa lagikan mestila Farah Adeeba. Cantik beb..slim je. huhu..bukan dia je, Blooger CalaQisya pun ada datang jugak, Cik Farah Ilyana ;) Dua2 superb!


Lepas dengar forum pagi tadi rasa makin bertambah minat plak dalam dunia bisnes. Seronok sebenarnya..memandangkan sekarang masih belajar so aku juz belaja sikit2 la pasal dunia bisnes. Walaupun bisnes aku kecil-kecilan at least aku ada pengalaman. InsyaAllah kalau ada rezeki habis belaja boleh buat bisnes sendirikan.  Banyak lagi yang aku tak tahu. Nak starting tu memang banyak dugaan..yep..memang aku dah rasa tapi tula salah satu cabaran. Bukan senang nak senang tau ^_^ Banyak info yang aku dapat tadi so boleh dijadikan sebagai guideline satu hari nanti =)

No bertuah..tapi tak bertuah plak hari ni. sigh ~
Muka tanpa makeup..rasa serabai gile. Its ok nama pun dalam rawatan so kena la berkorban.  GGgrr.."beauty is pain"
"Berdua lebih baik dari bertiga"
Sekian...<3