Tuesday, 8 May 2012

Forum Online Shopping: Trend or Necessity

Forum? Kelas batal sebab kena pergi forum memang hepy. Siapa yang tak sukakan. Hikhik..Hari ni my fren ada buat event so pergila untuk support dieorang, sem depan turn kami plak. Forum hari ni boleh tahan seronok sebab cerita pasal online shoppingkan ;) Ce teka siapa datang..jeng..jeng..jeng..Jemputan hari ni TV9 personaliti siapa lagikan mestila Farah Adeeba. Cantik beb..slim je. huhu..bukan dia je, Blooger CalaQisya pun ada datang jugak, Cik Farah Ilyana ;) Dua2 superb!


Lepas dengar forum pagi tadi rasa makin bertambah minat plak dalam dunia bisnes. Seronok sebenarnya..memandangkan sekarang masih belajar so aku juz belaja sikit2 la pasal dunia bisnes. Walaupun bisnes aku kecil-kecilan at least aku ada pengalaman. InsyaAllah kalau ada rezeki habis belaja boleh buat bisnes sendirikan.  Banyak lagi yang aku tak tahu. Nak starting tu memang banyak dugaan..yep..memang aku dah rasa tapi tula salah satu cabaran. Bukan senang nak senang tau ^_^ Banyak info yang aku dapat tadi so boleh dijadikan sebagai guideline satu hari nanti =)

No bertuah..tapi tak bertuah plak hari ni. sigh ~
Muka tanpa makeup..rasa serabai gile. Its ok nama pun dalam rawatan so kena la berkorban.  GGgrr.."beauty is pain"
"Berdua lebih baik dari bertiga"
Sekian...<3

No comments:

Post a Comment