Tuesday, 15 May 2012

F.R.I.D.A.Y: Hang Out

Masa yang dah berlalu tak boleh diputarkan balik. So hanya sekeping gambar boleh mengabdikan kenangan2 yang terindah. Kenapa semacam je ayat aku ni? T_T" #maafkekeringanidea...nampak member bawak kamera tersenyum lebar. Yes..boleh posing nanti =p Last week habiskan masa dengan karok n tengok wayang je..Konon untuk releasekan tension. eh..biasalah kalau student ni tu je alasannye ye dok..huu~






Red Box Sunway
Big Nose (Suk Jin Oppa) ^^
Kopi Dangdut satuuuuu! =.="
ni bukan Pororo tau . heee






maafkan kami. kami tak pandai posing. Tak tau nak buat gaya apa T_T"

Haish..terasa macam nak karok lagi je..hikhik

No comments:

Post a Comment