Thursday, 24 May 2012

Tony Tint

Sebelum ni tercari-cari jugakla lips yang kalau kite pakai tak la rasa melekit kat bibir tu. Tony tint salah satu produk yang memang bes la. Dah lama orang tau cuma aku je baru nak tau pasal tony tint ni T__T". Harganye berpatutan jugak. Ada size kecil and besar. Terpulang kat korang la nak beli yang mana. Tony tint ni juz ada dua warna je cherry and red apple. Aku pilih red apple ;) Mana nak dapat dengan harga yang berpatutan? Korang klik sini FB amoi heaxa..selamat membeli belah ^^


untuk testing so aku beli yang kecik dulu. comel je botolnye..=)
Picture from goole



No comments:

Post a Comment