Wednesday, 27 June 2012

Air Papan Mersing

Baru-baru ni aku n family pegi bercuti dekat air papan mersing. Lame dah aku tak pergi pantai2 ni. Sampai je sane first sekali memang kena amik gambar la kan. Wajib! hehe..actually pergi sana pun sebab ada family day kalau pergi saje2 tak kot...Tak silap aku 15 keluarga kot yang pergi..ke 11..lebih kurang macam tula. gerak ramai2 dari parit sulong. memang syiok...=)

Sebelum gerak
me n syira
sara pun nak lompat gak
sebelah petang..

bapak den pun join sekali =.=
Sebelah malam...

dinner makan ulam je..tuuu..
Second day
oren sedunia ^^
kata syira style aku mcm nak amik gamba pasport..ggrrr ~

join sukan jugak..haha
dapat no 3 je..ok la tu kan ;)
Time sukan la aku rasa kelakar sangat2..lagi2 acara tarik upih. yang kelakarnye dok tengok gelagat mak ayah kite kan. macam2 aksi ada =.=' Gambarnye tak berkesempatan nak uplod. so setakat apa yang ada je la..

Last..before balik sempat jugakla singgah beli keropok lekor..


Bulan 10 ni ada lagi family day. wee..harap2 dapat join le =))



1 comment:

  1. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete