Monday, 4 June 2012

Only RM5

Ok..blog aku dah bertukar warna! Dari merah membara terus jadi gugurl la plak. hehe..Dah lama pasang niat nak tukar angin. Boring jugak kalau tengok benda yang sama je so nak tukar la kelainan sikitkan. Bab2 nak edit blog ni aku memang zero. So aku upah someone untuk edit2 apa yang patut.  Lama jugak usha2 kot2 dapat harga yang murah, al maklumla sekarang ni tengah keringkan. ^__^" ~ Tak sangka plak ada promosi tempahan edit blog only RM5..Harga yang sangat2 murah ni aku ternampak dekat blog cik adik manis kita ni Mish Apple..ye semanis epal kan. huhu..

Tenkiu kat Mish Apple sebab berjaya siapkan blog saya tak sampai setengah hari pun. Kalau ada promosi lagi jangan lupa inform k. hehe...so kalau korang2 berminat cepat2 la email kat Mish Apple sementara promosi masih ada ;)

Klik link ni

Promosi:Tempahan edit blog RM5 (termasuk header doodle dan banner)


3 comments:

  1. hehe..tenkiu. yep memang murah. bukan senang nak dapat harga mcm ni =)

    ReplyDelete
  2. awesome blog..hehe, follow u k..

    ReplyDelete