Saturday, 9 June 2012

Rooftop Prince

Rasanya dah lama aku tinggalkan minat melayan cite korea ni. Bukan apa kalau dah stat tengok memang le ketagih sampaikan keja pun terbengkalai.  Minggu lepas entah macam mana boleh plak terbaca komen pasal cite 'Rooftop Prince' ni. Katanya citenya best, funny and romantik le. i suka yang romantik2 ni. hee~ Yeahh..memang best lepas satu episod nak tengok lagi episod seterusnya sampaikan dari pagi hinggala ke malam duduk mengadap cite tu =.="

Nama pun fantasikan memang takkan terjadi la kat dunia ni melainkan korang berlakon macam dieorang berlakon tuu..tetiba putera jatuh terus dalam rumah korangkan..tak yah mimpi putera nak datang macam tu. huhu..kali ni dalam cite ni promote samsung note plak. terasa macam jatuh cinta dengan note plak. haih..sume ni pengaruh..ish2..dah la harga beriban2..memang tak dapek den nak tolongnye..tapi try gak kenen2 kat ayah dia cakap tunggu aku balik =.= hoho..

Eh2..korang tengokla nnt cite ni nanti besssss...haha


Lelaki yang suka minum air vitagen itu sangat chumellll...errkk ~


P/S: Kalau rasa membazir je nak beli cd kat luar tu korang boleh tengok kat sini je http://www.kimchidramas.net

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. best eyh cite ni? aku nak download tapi takut macam tak best je. aku pun dah lama tak layan drama-drama korea ni.

    ReplyDelete
  3. Memang betul, kalau dah tengok satu episod...Mesti nak tengok lagi dan lagi,sampailahhh habis semua episod..Tu yang terbengkalai habis kerja tu semua. Bahaya kalau wabak layan drama korea menjelang.Lebih2 lagi time nak final exam.Aiyokkk!Hihi
    Tak tngok lg drama ni. Lepas exam nak tengok lah...Love rain dah tengok?

    ReplyDelete
  4. pepol: lepas ni rajikan diri singgah. hehe

    ReplyDelete
  5. asy faro: haha..memang bes pun

    dye: bes wey. kelakar plus sedih. tgk la. hehe

    ReplyDelete
  6. laskar pelangi: betul2..hehe..skang ni tgh sibuk nak test tp still dok layan. haih..bile dah stat tu mmg payah la kan selagi tak tau endingne mcm mana. love rain tak tgk lagi..bes x? org ckp bes jgk citenye..huhu

    ReplyDelete